Hoe werk ik?

Snel en zeker

Vindt u het ook zo vervelend om lang op een reactie te moeten wachten? Bij Redactiebureau Vos hoeft dat niet. Tijdens kantooruren krijgt u snel antwoord op uw e-mail (doorgaans binnen enkele uren).

Bij Redactiebureau Vos is uw tekst bovendien in betrouwbare handen. Ik ben consciëntieus aangelegd en ga dus altijd zeer nauwkeurig en zorgvuldig te werk. U kunt er zeker van zijn dat het werk op tijd is gedaan en op de gewenste manier. Afspraak is afspraak. Deadline is deadline.

Wat past bij u?

Bij Redactiebureau Vos kunt u opdrachten geven op een manier die bij u past. E-mailen werkt snel. Maar misschien stelt u meer prijs op een persoonlijk overleg, waarin uw wensen grondig besproken kunnen worden. In alle gevallen kunt u rekenen op snelle en betrouwbare service.

Spoed?

In sommige gevallen kan een spoedopdracht voorrang krijgen. Een “binnen 24 uur” opdracht neem ik echter slechts bij uitzondering aan, omdat dit vaak ten koste gaat van de kwaliteit. En kwaliteit staat altijd voorop.

Kosten?

Redactiebureau Vos werkt niet met vaste tarieven. De vergoeding wordt in overleg bepaald. Afhankelijk van het soort opdracht kunt u denken aan een uurtarief (meestal zo’n € 50), een paginatarief of een ‘fixed price’ voor de opdracht als geheel. U kunt vrijblijvend contact opnemen voor een globale indicatie of voor een offerte met prijzen, afspraken, doelen en deadlines.