Wat doe ik?

Schrijven

U wilt een tekst schrijven, maar u weet niet goed waar u moet beginnen. Of misschien heeft u wel een goed concept, maar nog geen content. Redactiebureau Vos kan de tekst schrijven die u nodig heeft. U hoeft slechts de juiste basisgegevens te leveren. Zo nodig kan Redactiebureau Vos ook met u meedenken over het juiste concept.

Herschrijven

U heeft een tekst waar u niet tevreden over bent. Misschien is uw tekst te lang, te droog of nog niet duidelijk genoeg. Redactiebureau Vos kan zorgen voor een goed leesbare tekst, geheel aangepast naar uw wensen. Doelgericht en doelgroepgericht.

Redigeren & correctie

U bent nog niet helemaal zeker van de kwaliteit van uw tekst. Redactiebureau Vos kan uw tekst grondig doornemen en beoordelen op grammatica en spelling (correctie), en zo nodig ook op stijl en opbouw (redigeren).

Eindredactie

U heeft meerdere teksten (bijvoorbeeld voor een tijdschrift of een website), maar alles sluit nog niet goed op elkaar aan. Misschien zijn er afwijkende stijlen gebruikt of is de indeling niet consequent. Redactiebureau Vos kan uw teksten op elkaar afstemmen. Ook kan Redactiebureau Vos freelancers aansturen bij het schrijven van uw teksten.

Proeflezen

Uw tekst is opgemaakt en in principe klaar voor publicatie. Maar u wilt echt zeker zijn van uw zaak. Redactiebureau Vos kan de tekst nog een laatste keer controleren op details, zoals hoofdlettergebruik en punctuatie.

Vertalen

U heeft een Nederlandse tekst die in het Engels vertaald moet worden, of andersom. Bijvoorbeeld omdat u een groter publiek wilt bereiken met een Engelstalige website. Redactiebureau Vos kan uw tekst vertalen en zo nodig redigeren.

 

Redactiebureau Vos gaat aan de slag met al uw teksten. Kort of lang. Zakelijk of hobby. Brief, brochure of boek.

 

Had u iets anders in gedachten? Misschien kan ik u toch van dienst zijn. Neemt u gerust contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.