Wie ben ik?

Redactiebureau Vos is in handen van drs. Bas Vos. Omdat ik vind dat ‘de persoon achter een bedrijf’ erg belangrijk is, kunt u hieronder lezen met wie u te maken heeft.

Ik ben geboren en getogen in Noord-Brabant. Na mijn studietijd heb ik enkele jaren in Ermelo gewoond. Sinds 2007 woon ik in Lelystad, samen met mijn vrouw en onze prachtige dochter.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd geniet ik van goede boeken, films en muziek. Ik speel trombone, elektrische gitaar en basgitaar. Maar ik vind het ook fijn om af en toe even de rust op te zoeken in de natuur.

Opleiding

Ik heb de studie Engelse taal- en letterkunde gevolgd aan de Universiteit van Leiden, met onder meer de vakken stilistiek, retoriek en vertalen. Na het behalen van mijn masterdiploma heb ik een eerstegraads lerarenopleiding gevolgd.

Ervaring

In 2002 ben ik begonnen met redactiewerk, eerst nog naast een baan als docent Engels in het voortgezet onderwijs. Sinds 2007 doe ik dit werk fulltime, onder de vlag Redactiebureau Vos. Ik heb met veel plezier gewerkt voor verschillende opdrachtgevers, met name uit de educatieve hoek (zoals Malmberg, Noordhoff en Edu’Actief) en de christelijke hoek (zoals JOP en diverse kerken).

Levensbeschouwing

Het belangrijkste in mijn leven is mijn keuze om Jezus Christus te volgen. Ik ben opgegroeid in een PKN-kerk en tegenwoordig lid van Evangelische kerk De Pijler. Daar ben ik actief bij het muziekteam, het tienerwerk en de afdeling onderwijs.